Friss hírek

Kevés az dolgozó, sok a munka?

Kevés az dolgozó, sok a munka?
 
Ha nem akad új kolléga, nincs más mint hatékonyabban, gyorsabban elvégezni a munkfolyamatokat. Mivel is lehet a hatékonyságot növelni? Pár ötlettel készültem neketek:
 
Hatékonyabb gépekkel /erősebb, vagy épp könyebb géppel az adott munkafolyamathoz, hogy kevésbe fáradjon el a dolgozó/
 
Élesebb és többet bíró fűró szerszámok, amivel gyorabban megy a munka és kevesebb idő megyel el a cserékkel vagy a beszerzésre. Kevesebb energiát vesz el.
 
Természetesen kényemes munkaruha, a megfelelő eszközttartó zsebekkel, hogy mindennek meglegyen a helye és ne teljen sok idő a szerszám-csavar keresgélessel/”hova, tettem, előbb még itt volt a kezemben” címszóval ne kelljen bosszankodni. Akinek fáj a lába egy cipőben azt, biztosan nem fogja nekünk nap mint nap a maximumot hozni.
 
Rend-fegyelem. Ha kupi van a kocsiban, műhelyben, az rengeteg elfecsérelt keresési időt és feleslegesen elköltött pénz jelent. Ez garantált!
 
Utolsó de legfontosabb a jól működő szervezet, hatékony kommunkácció, pontos munkakiosztás… Kapcsolódó riport a Market tulajdosoától, ők mire fektetnek hangsúlyt:
 
https://m.portfolio.hu/ingatlan/varos/pont-annyian-vagyunk-az-epitoiparban-amennyire-szukseg-van-ha.323283.html?fbclid=IwAR3GLQQ9L93AsgFvqD5aFU1tvC09xiKQO1V9NsSR9iNYJJyCvoILSLGNtXE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük