Kiemelt partnerünk vagy, vagy csak tervezgeted hogy belépj egy prémium csoportba?
Olvasd el a lentieket hogy megismerd milyen előnyökben részesülsz/részesülhetsz ha hozzánk csatlakozol cégeddel!
Biztosítunk egy személyes asszisztenst egyik értékesítőnk személyében, aki segít kiválasztani a számotokra legideálisabb munkaruhát vagy védőeszközt költségmegtakarítást is figyelembe véve számotokra.
Időt spórolunk meg azzal, hogy értékesítőnkkel lehetőség van időpont egyeztetésre elkerülve az üzletünkben való sorban állást, akár a saját irodátokban is, így kapod meg az egyéni kiszolgálást.
Személyes egyeztetést követően, próbaterméket is biztosítunk hogy
ne csak a mi ajánlásunk alapján, hanem egyik kiválasztott kollégátok véleménye alapján tudjatok döntést hozni a cég egységes megjelenéséhez szükséges termékek kiválasztásában.
Egyedi árképzést biztosítunk minden prémium ügyfelünknek állandó, fix kedvezménnyel beállítva. Így nem kell rendeléseket összevárnod, hogy kedvezményt kapj a vásárlásod végösszegéből. Mindegy hogy csak 1db kesztyűt, vagy 10 pár védőcipőt vásárolsz a kedvezmények minden esetben levonódnak.
Az, hogy mennyi időtartamra szeretnél a kiemelt partner csoportunkba tartozni, csak Tőled függ. Az egyedi kedvezmények a Te általad meghatározott időtartamra kerülnek beállításra.
Abban az esetben, ha logóztatni szeretnéd a nálunk vásárolt munkaruhát akár személyre szólóan, nálunk az sem akadály. Cégünk vállal hőtranszfer illetve hímzés technikát is.
Munkavállalóid munkaruha illetve védőeszköz kiosztásával sem kell tovább bajlódni. Előre leadott névsor esetén üzletünkben megbízható szakemberek segítenek kiválasztani a megfelelő termékeket előre leadott összeghatárig. Amennyiben fontos az egységes megjelenés, a cég által viselt munkaruha/védőcipő méretválasztásában segítünk mindkét üzletünkben Budapesten. A kiszolgálás tehát, tényleg személyre/cégre szabott.
Amennyiben fontos számodra a személyesebb munkaruha- illetve védőeszköz

kiosztás, mi személyre szóló csomagolásban, egyénileg csomagoljuk termékeiteket leegyszerűsítve számotokra annak szétosztását, amit ráadásul a nálatok dolgozó kollégák is jobban fognak értékelni.

Kérjen időpontot személyes konzultációra telephelyünkön vagy valamelyik üzletünkben.

e-mail:
shop@vedofelszerelesek.hu
hungaria@vedofelszerelesek.hu
WEB:
https://vedofelszerelesek.hu/