Ez csak egy webáruház? NEM!

Legkeresettebb termékeink üzleteinkben is megtekinthetőek és felbróbálhatók!

100-nál több védőcipőt és 20-nál több munkaruha típust tudsz felpróbálni a kis mérettől az egészen nagy méretig.

Ha konkrétan kinézel valamit, akkor az aktuális készletinformációról érdeklődj üzleteinkben vagy valamelyik elérhetőségünkön!

HUNGÁRIA KÖRÚTI ÜZLETÜNK:

Cím és elérhetőségek:

1143, Budapest Hungária körút 57/A.

Mobil: +36-30-943-4583

Telefon:+36-1-273-0260

E-mail: hungaria@vedofelszerelesek.hu

Nyitva tartás: 

Hétfő-Péntek: 9-18 óra

Szombat: 9-13 óra

Megközelíthetőségünk:

M2-es metró: Puskás Ferenc Stadion megálló, 1-es villamos: Egressy úti megálló

ÜLLŐI ÚTI ÜZLETÜNK:

Cím és elérhetőségek:

1181 Budapest, Üllői út 339-343.

Telefon/Fax: +36-1-291-8466

Mobil: +36-30-573-1806

E-mail: shop@vedofelszerelesek.hu

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 9-17 óra

Szombat: 9-13 óra

Megközelíthetőségünk:

Tömegközlekedéssel:  50-es villamos: Határ út- Tinódi utca (50 m-t kell előre sétálni)

ÜZLETÜNKBEN AZ ALÁBBI KÁRTYÁKKAL IS FIZETHETSZ:

Webshopunkon kiszállítással megrendelt,

….vagy az Üllői úti boltunkban személyes átvétellel leadott webshopos rendelésekkel kapcsolatos ügyintézés:

+36 70 509 5695

shop@vedofelszerelesek.hu

 

….vagy a Hungária körúti boltunkban személyes átvétellel leadott webshopos rendelés:

+36 30 943 4583

hungaria@vedofelszerelesek.hu

Webshopunkon, bolti átvételre leadott rendelések esetén,kérjük a megrendeléskor kiválasztott üzletet hívja!

 

Miért nevezzük magunkat az informatív munkaruházati, munkavédelmi webáruháznak?

Mert kezdetektől nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden termékhez a lehető legtöbb információt adjunk, a legtöbb képet mutassuk meg neked, hogy a TE munkádhoz a legmegfelelőbb terméket válaszd. De hogy még egyszerűbb legyen a döntés nemsokára termék tesztekkel, videókkal, szakértői cikkekkel jelentkezünk majd.

Ennek ellenére szeretnéd vásárlás előtt felpróbálni, megnézni a terméket? Itt nem kell zsákbamacskát venned, mert nálunk erre is van lehetőség. Mi nem csak webáruházat működtetünk, hanem a hét hat napján nyitva tartó üzletet is. Arra viszont szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy nem minden a webáruházon megtalálható terméket tudunk raktáron is tartani. Ezért ha konkrét termékre vagy kíváncsi, mielőtt elindulsz, érdemes telefonon információt kérni a raktárkészletre vonatkozóan.

Ellenőrzést kaptál? Nem engednek be az építkezési területre munkaruha, sisak, acélbetétes bakancs vagy zuhanásgátló nélkül?  Az általános, mindennap használatos termékekből állandó, széles választékot tartunk fent. Nem szükséges az egész várost bebarangolnod, hogy mindent megkapj. Üzletünkben megtalálható minden termékkörben az olcsó, a közép és a prémium kategória is, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő védőeszközt akkor is ha csak 2 órára, de a napi 14 órás munkavégzésre használja majd.

Egységes arculatot szeretnél? Fontos számodra, hogy milyen ruhában jelennek meg az alkalmazottaid?  Védőcipőből, védőbakancsból több mint 60 fajtamunkaruha családból 20 fazont tartunk raktáron. Törekszünk arra, hogy a legkedveltebb fazonokból nagy méret és szín választékot tartsunk raktáron is. Így kisebb brigádokat akár azonnal is fel tudunk öltöztetni.

Ha a megrendelt pólót, munkaruhát szitáztatni, hímeztetni szeretnéd, arra is van lehetőség! Vedd fel velünk a kapcsolatot és igényeidre szabva kapsz árajánlatot tőlünk!

Unod a személytelenséget, a pökhendi, segíteni nem akaró eladókat? Szeretnél azonnali megoldást a problémádra? Megpróbálunk maximális segítséget nyújtani a munkavédelemmel, munkaruházattal kapcsolatban felmerülő kérdésekben. Több mint 10 éve cégünk egyik alapfilozófiája, hogy a vásárló számunkra nem csak egy ügyfél. Ha hozzánk bármikor betérsz, családias, de egyben professzionális környezetet találsz. Mert mi még hiszünk abban, hogy az internetes kereskedelemnek sem kell személytelennek lennie.

Köszönjük, hogy benéztél hozzánk és reméljük akár személyesen, akár online formában hamarosan a vásárlóink között üdvözölhetünk téged is!

Üdvözlettel:

Védőfelszerelések.hu csapata

A webáruház üzemeltetője:

Tisza 97 Munkaruházati és Munkavédelmi Kft

1181 Budapest, Üllői út 339-343.

Cégjegyzékszám: 01-09-998651

Adószám: 14880568-2-43

Bankszámla:
MHB Bank – 10104167-11770300-01004002

A honlapunkon található e-mail címek csakis azt a célt szolgálják, hogy fel tudja velünk venni a kapcsolatot, valamely szolgáltatásunkkal, termékünkkel kapcsolatos kérdésekkel. Az oldal látogatásával vállalja, hogy a honlapon található e-mail címek egyikére sem küld kéretlen reklám levelet.

Oldalaink bármely tartalmi illetve design elemének felhasználásához a Tisza 97 Munkaruházati és Munkavédelmi Kft. előzetes írásbeli engedélye szükséges!